Refluxra pro6 és B vitamin

Orvos válaszol rovat
Tisztelt doktornő!

Pár hónapja reflux (visszajön az étel a nyelőcsőbe) tüneteim és emésztési zavaraim vannak, epe panaszok. Továbbá szédülés, fáradság, olyan érzésem van, mint ha hangyák futkosnának a fejem tetején, olyan mintha zsibbadna a fejbőröm (nem tudom máshogy leírni), remegés, idegesség, nyugtalanság, félelem, a nyelvem lepedékes. Sokszor még koncentrálni is alig tudok. Menstruáció előtt és hideg időbe rosszabb a helyzet, főleg ami a szédülést illeti. Sokszor érzem azt, hogy nincs erőm, el akarok ájulni. Előtte antibiotikumot szedtem és a hármas összetételű influenza elleni védőoltást is beadattam magamnak és ezek után kezdődtek a panaszaim.
Hasi ultrahang negatív, gyomortükrözés negatív, MR vizsgálat negatív, labor teljesen jó, szívultrahang negatív, tüdőszűrés negatív, kétoldali tüdőgyulladásom volt és azért kellett az antibiotikum. Az összes vizsgálat teljesen jó, de mégis vannak tüneteim.
Sok mindent kipróbáltam, de semmi nem használt. Pár napja vettem Béres pro6-ot és B vitamin komplexet és arra lettem figyelmes, hogy változás állt be az állapotomba.
Azt szeretném kérdezni, hogy a két termék együtt szedhető-e és meddig?
Jól választottam, amikor ezeket a termékeket vettem az én problémáimra?
Ha nem, akkor mit ajánl? Mivel tudnám felturbózni magam még a tél előtt, hogy ne legyek újra beteg és a panaszaim is megszűnjenek?
Továbbá, hogy az említett termékek mellett elkezdhetem-e szedni a ginkó bilóbát szédülésre vagy csak elég a B vitamin komplex?
2011. 10. 07. | 11:57

Kedves Kérdező!
Véleményem szerint mindkét terméket szedje 1 hónapig, majd figyelje meg, hogy mi történik, ha elhagyja őket. Ha a panaszai megszűntek, jó választás volt a két szer és a későbbiekben a ginkó is megpróbálható.

Orvosszakértő 2011. 10. 11. | 13:40
Szóljon hozzá!
Kommentezéshez lépjen be, vagy regisztráljon
close